Pagina start · Coş de cumpărături: De Colinda 0 obiecte

De Colinda
De Colinda Povestea brandului   De Colinda Obiceiuri De Colindă   De Colinda Contact
Cum cumpăr · Cum se face livrarea · Cum se face plata · Garanţie
CĂUTARE PRODUS
 
Produse

  · Figurine Decorative 3D
  · Iluminat exterior Crăciun
  · Iluminat interior Crăciun
  · Brazi optici artificiali
  · Decoraţiuni pentru Crăciun
de Colindă ® este
o marcă înregistrată
Povestea Brandului

Întotdeauna am avut un respect aparte pentru branduri, încă înainte de a cunoaşte însemnătatea acestui cuvânt. Numai când auzeam pomenindu-se de vreo unul cunoscut mie, mi se părea ca în spatele lui trebuie să fie o poveste fantastică sau... ceva, un miraj anume, din moment ce au ajuns să fie atât de cunoscute şi, mai ales, atât de respectate de mine (!), încât, de pildă, nu ştiam cum să mai umblu ca să nu îmi stric pantofii sport care purtau, ştiti voi, numele acela... sau să nu cumva să umblu aiurea la vreun buton al casetofonului tatei (care se mai oprea din când în când fără motiv) şi care era pentru mine, în acele vremuri, întruchiparea vie a unui alt brand cunoscut, motiv pentru care fusesem avertizată că, dacă îl stric, “vei vedea tu ce păţeşti!”

Nu ştiu ce poate fi atât de magic la un brand şi de unde atâta fascinaţie, dar ştiu că eu le-am văzut mereu cuprinse de o vrajă aparte care, am realizat mai târziu, că aceasta chiar există şi poate valorifica sau, dimpotrivă, poate coborâ produsul sau serviciul pe care brandul îl reprezintă. Poate de aceea - şi iar n-aş şti să explic de ce - am asemănat întodeauna un brand cu o persoană. Cu tot ceea ce presupune acest lucru: ideea primordială că este bun (până la proba contrarie), că are valoare, că (trebuie să) îşi respecte promisiunile, că are o identitate şi nişte însuşiri care să mă facă să îl recunosc, că are PERSONALITATE, că satisface nişte nevoi, dorinţe, cerinţe şi că nu există, doar, pur şi simplu - nici nu cred că ar avea cum să fie aşa.

Aşa am construit şi acest brand de Colindă®.

Nu ni-l dorim să existe pur şi simplu, ci să aibă identitate, să satisfacă dorinţe, să aibă personalitate şi... să începem o poveste cu el. Pentru că de Crăciun, probabil mai mult ca oricând, îţi doreşti să auzi şi să trăieşti poveşti. De orice fel ar fi ele, dar să aibă magie, să facă din Crăciun acel moment din an pe care ţi-l rezervi pentru poveşti, fie ele pentru tine însuţi, pentru cei apropiaţi ţie, pentru copiii tăi, pentru nepoţii tăi sau, mai simplu, pentru toţi cei dragi.

Ne era dor de toate aceste lucruri care par a se fi pierdut în aceste vremuri agitate şi pe care ni le dorim re-aduse în casele noastre: mireasma de cozonac copt în cuptor de către mamele noastre şi toate acele bunătăţi pe care le pregătea cu atâta sârg, de vinul fiert cu scorţişoară, de zăpada care ne scârţâia sub picioare, de săniile făcute de taţii noştri din te miri ce rest de lemne rămase prin garajele lor, de cămara ticsită de bunătăţi, de frigul care-ţi intra în oase - dar nici că-l simţeai pe atunci - , de mesele îmbelşugate când stăteam la taclale ore întregi până ne prindea dimineaţa şi multe, multe altele...

Însă, poate că cel mai dor ne era de colinzile care răsunau în casele noastre, pe scările blocului sau pe uliţele satelor bunicilor şi care s-au pierdut, şi ele, o dată cu trecerea timpului. Ne era şi ne este dor de Sărbătoare în general, aşa cum o înţelegeam şi o simţeam cândva.

Produsele de Colindă® - produse specifice Sărbătorilor de iarnă - , încearcă să contribuie la farmecul acestei sărbători si la unicitatea ei pentru fiecare dintre dvs. Sunt produse care, ne dorim tare mult, să vă înveselească sufletele, alături de toate celelalte lucruri şi întâmplări care însoţesc Crăciunul.

Suntem la început, este prima poveste, aşa că vom avea de învăţat încă multe până a o face să aibă acel iz de “poveste nemuritoare”. Poate că mergem prea departe cu gândul, însă, dacă tot e un brand al magiei, al Crăciunului, al bucuriei şi împlinirilor, noi am început deja să visăm. Voi... nu?

Cu drag,
Povestitorii

P.S. Se spune că cine nu primeşte de Crăciun cel puţin un colindător în casa sa, nu va avea un an bun. Aşa că, vă dorim cât mai mulţi colindători şi Sărbători magice!